close
نازچت
طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)
جمعه 27 مرداد 1396
طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی   مواد لازم برای مرغ پنجابی : کره  ۲ قاشق سوپخوری  زیره سبز   ۱ قاشق چایخوری  پباز رنده سده و آب…
تندر فیلم
تبلیغات
جای تبلیغات شما
آرشیو سایت
نظرآقا
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
تبلیغات متنی
طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)
  • طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

    طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

     

    مواد لازم برای مرغ پنجابی :

    کره  ۲ قاشق سوپخوری 
    زیره سبز   ۱ قاشق چایخوری
     پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد
    سیر   ۵ حبه
    زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
    رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
    ادویه گرام ماسالا  ۱ قاشق سوپخوری
    زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
    فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد 
    ران مرغ ۲ عدد

     

    طرز تهیه مرغ پنجابی :

    کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.


    نویسنده : Nazaragha تاریخ : چهار شنبه 22 / 10 امتیاز :
    موضوعات : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها ,
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی