کد خبر: 94 ، سرويس: سیاسی
تاريخ انتشار: 08 بهمن 1397 - 19:43
روستای نظرآقا
مراحل تهیه مُشتَک سیرموکی در روستای نظرآقا + تصاویر

در فصل خوش زمستان بطور كلي ، در همه ي روستاهاي بخش سعدآباد از شهرستان دشتستان مُشتَک سیرموکی پخته میشود. مُشتَک سیرموک از  نانهای

نظرآقا _ در فصل خوش زمستان بطور كلي ، در همه ي روستاهاي بخش سعدآباد از شهرستان دشتستان مُشتَک سیرموکی پخته میشود. مُشتَک سیرموکی از  نانهای محلی و محبوب این منطقه است. این روزها اگر در کوچه های روستاهای بخش سعدآباد قدم بزنیم بوی خوش این نان خوش طعم محلی به مشام می رسد.
از جمله این روستاها، روستای نظرآقا (مرکز دهستان زیراه) است که با سبز شدن سیرموک در باغها و طبیعت روستا، زنان این محل پس از فراهم نمودن این سبزی که در نخلستانها سبز می شود اقدام به پختن مُشتَک سیرموکی میکنند.
این نان (مُشتَک سیرموکی) یکی از نانهای قدیمی استان بوشهر می باشد که قدمتی بیش از صد سال دارد و در قدیم به جای وعده های غذایی صبحانه ، شام و ناهار از آن مصرف میکردند.





























































































عکس: علی رزمجو

***

لينک خبر:
http://www.nazaragha.ir/fa/posts/94